Follow us on Facebook

recent posts

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Monday, July 30, 2018

Golden-Farm Oyna Kazan




Golden-Farm Oyna Kazan


Golden-farm oyna kazan , oyun onayarak para kazanabileceğiniz basit browser oyunlarından. Siteden kazanmak için kuş satın alıyoruz ve ömür boyu kazanıyoruz. Yumurtaları toplayıp satıyoruz ardından yumurtaları coine, coinleride paraya çeviriyoruz. Golden-farm oyna kazan klasik farm oyunlarından, bildiğiniz gibi bu oyunlar daha uzun ömürlü oluyorlar, bunun ilk cevabıda golden-farm sitesisir. Sitenin başlangıç tarihi 23.07.2013 şu an 1.612.641 kullanıcısı var yani en azından 9 yıldır ödeyen bir site. Kayıt için Green bird (Yeşil kuş) + 300 silver hediye veriliyor, her gün daily bonusdan 100 silvere kadar kazanabilirsiniz. Saatlik ve günlük bonus miktarı günlük olarak 10-100 coins arası veriyor. Üyelikte ilk verilen hediyeyi kullanıp kuş satın alıyorsunuz sonrasında sadece nakite çevirmek istediğiniz zaman girmeniz yeterli, reklam izleme zorunluğu gibi bir şey yok.

En Son Ödeme Kanıtları


Golden-Farm ödemeleri üstte gördüğünüz gibi, çoğu zaten ref gelirleri ama zamanla yeni kuşlarda alarak kazancı çoğaltıyoruz. Bu siteden çabuk kazanmak istiyorsanız bolca referans bulmanızı tavsiye ederim, her referans size 250 coins getiriyor.! Ucuz referans bulma hakkında bilgi istiyorsanız burdaki konuya bir göz atabilirsiniz.

En son ödeme

Referans Komisyon: %30, %10, %5, %5 olarak geliyor, her getirdiğiniz referans size 250 silver getirir. Refiniz yatırım yaparsa %30 gelir, refinizin refi yatırım yaparsa %10 olarak devam eder.

Deposit İşlemcileri: Payeer, freekassa, banka havalesi, kart ödemesi vs.

En Az Yatırım ve Çekme Limiti: 1 ruble
Kazançların %70 tekrar yatırıma %30 çekime gider

Para Çekimleri

Para Çekimleri: Payeer, freekassa vs üstteki resimde gördüğünüz birimlerden paranızı çekebilirsiniz, payeer ve frekassa  vb.sadece yatırım yaparken. Örneğin payeerden yatırıp OKPAY dan veya bitcoin olarak çekebilirsiniz.

Golden-Farm, dan cop iyi kazanmak isteyenler BURADAN konuya bir göz atabilirler.!!



 Keyifli Bol kazançlar..


0 comments:

Post a Comment

Teşekkürler