Follow us on Facebook

recent posts

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Friday, January 18, 2019

EasyHits4u ile para kazan

EasyHits4u ile para kazan

EasyHits4u ile para kazan. İnternette para kazanma siteleri arasında uzun yıllardır para kazandıran bir site ve kullanıcılarının web sitelerini de kolaylıkla tanıtabilecekleri bir surf sitesi, bu sitede sizlerden bir günde 1000 tıklama gerçekleştirebilirsiniz kazandığınız krediler ile ptc sitelerinizin tanıtımını yapabilir ve alt üye kazanmak için fırsatınız olur. Diğer sitelerinize referans bulmanın kolay ve ucuz yollarından biridir.

Aslında sizlerden istediği diğer ptc siteleri için yaptığınız sayfa ziyaretlerini EasyHits4U ile yapmak ve kazandığınız kredileri banner ve text reklam vermek için de kullanabilirsiniz, uzun yıllardır bu site aynı işi yapıyor ve güvenirliği bir hayli yüksek. scamadviser taramasında 100% güvenilir olduğunu herkeze ispatlamış oluyor ödemeleri paypal veya bitcoin olarak alabilirsiniz.  Para kazanma dünyasına yeni adım atan kullanıcılar için sayfalarını tanıtmak ve alt üye kazanmak için şahane bir sitedir. EasyHits4u ile para kazan mak kolay ve tamamen ücretsiz surf yaparak kazanırsınız kazandıklarınızı para olarak çekebilirsiniz veya site içinde surf, banner ve text reklamları vererek kullanabilirsiniz.

EasyHits4u ile nasıl para kazanabilirsiniz

Öncelikle Easyhits4u 1000 surf karşılığında bize 30 cent kazandırmaktadır. Ama eğer sıkı bir surfcu olursanız bunu az da olsa yükseltmek elinizde çünkü belirli aralıklar ile bonuslar verebilmektedir. Bonus aldığımız sayılar tam olarak 25-50-75-100-150-200-250-300-350-400-450-500-750-1000 şeklindedir. Özellikle 300. surf sonrası nakit bonuslar çıkabilmekte ve bunlar 2-7-10-15 cent gibi küçük ödüller olabilmektedir. Bu sayılardaki surflere ulaştığınızda ekrandaki ödülünüzü almayı unutmayınız yoksa kaçırırsınız.

Üye olmak için bannere tıklayınız

Eğer sitenizin tanıtımını yapmak, aynı anda da para kazanmak istiyorsanız, EasyHits4U tam size göre. EasyHits4U ile siteminizin reklamını yapabilir, bunu yaparken de tıkladığınız reklamlardan para kazanabilirsiniz. 2 farklı şekilde surf seçeneği mevcut. 15 saniyelik surf ile 0.5 kredi, 20 saniyelik surf ile 1 kredi kazanıyorsunuz. 1000 adet surf 0,30 $ kazandırıyor.Ayrıca kademeli kazanmak da mevcut. Surf yaparken 25 sayfada kredi, banner, text kazanıyorsunuz.

EasyHits4U üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra, sisteme giriş yapın ve önce alttaki adımları izleyin.

1- "My Sites" linkine tıklayın.

2- "Add a new site" ile yeni web sitenizi girin ( Tüm ayarlamaları yaptıktan sonra bir pencere açılır ve sistemin onaylaması için 20 saniye beklersiniz ).

3- Action stununda Kalemin solundaki simgeye tıklayarak sitenize kaç kere bağlanıldığını görebilirsiniz, kalem ile de sitenizi düzenleyebilirsiniz ( Sadece Türkiye'den bağlantı vermek gibi)



Easyhits4u Kredi Kazanmak
Yukarıdaki resimde "Start Surfing(2:1, 15 sec) ve (1:1, 20 sec) bağlantılarından herhangi birine tıklayın.





Bu sayfa açıldığında sol üst tarafta küçük cisimlerin bulunduğu bir kutucuk göreceksiniz. Aynı olan cisimlerden herhangi birine ( Bu örnekte 2 adet olan saatleri görüyoruz, iki saatten birine tıkladığımızda geri sayım başlıyor )

Auto Assign: EasyHits4U'da yapmış olduğunuz bu tıklama ile kazandığınız kredinin minimum %30'u siteniz için ayrılır. Yani Her 10 surfünüzde 3 kredi siteniz için için ayrılır, O ayrılan 3 kredi için de sitenize ziyaretçi çekersiniz. Auto Assign ayarını yukarıdaki resimde Surfed Today'e tıklayarak görebilirsiniz.

Bu sayede kazancınızı biraz daha yükseltebilirsiniz. Ayrıca bu bonuslar içerisinde günlük çekiliş bileti de çıkmakta ve çekilişten de 1 dolar kazanma şansınız bulunmaktadır.

surf yapmaya başlayabilmek için kendinizin de ziyaret edilmesini istediğiniz bir siteyi ekleyip aktif etmeniz gerekmektedir. Bu ister kendi siteniz ister üye olduğunuz bir sitedeki referans linkiniz olabilir. Linkinizi eklemek için Easyhits4u sitesine giriş yaptıktan sonra hemen sol menüde Websites bölümünü göreceksiniz. Buradan Add new site sekmesine tıkladığımızda karşımıza şu şekilde bir ekran gelecek

Burada link kısmına eklemek istediğimiz siteyi title kısmına ise o siteye vermek istediğimiz isimi yazıyoruz ve Sumbit Website dedikten sonra surf yapmaya başlayabiliriz.

Surf kısmında 2 farklı surf şekli bulunmaktadır. Burada sol kısımdan surf yapmak isterseniz 15 saniyelik siteler gelir ve size surf başı 0.5 kredi kazandırır. Sağ kısımdan surf yapmak isterseniz size 20 saniyelik siteler gelir surf başı 1 kredi kazandırır. Burada amaç kredi kasıp kendi sitenizin gösterimini artırmak istiyorsanız surf başı 1 kredi yani 20 sn olan daha karlı. Ama para kazanmak için 1000 surfe hızlı bir şekilde ulaşmak istiyorsanız 15 sn olan kısımdan surf yapmanız sizin için çok daha iyi ve hızlı olacaktır.

Start Surfing dedikten sonra sol üstte süremiz dolar ve burada 5 adet resim veya 3+5 gibi basit bir matematik sorusu çıkar. Bu sizin bot olup olmadığınız kontrol amaçlı her surf sonrası çıkan bir captha olmaktadır. Örnek verecek olursak 5 adet resimde 2 tane aynı resimden olan hangisiyse onu seçiyoruz ve surfe devam ediyoruz.






EasyHits4u Kısaca

Surf yaparak kazandığınız kredileri ile Easyhit4u sitesi üzerinden izlenme, banner ve text olmak üzere 3 farklı şekilde kendi linkimiz veya sitemiz için kullanabiliriz. Minimum ödeme alabileceğimiz miktar 3 dolar Bitcoin için 5 dolardır. Getirdiğiniz referansların yaptığı ilk 100 surfden 0.10 cent devamında ise belirli miktarda kredi kazanabilirsiniz. Önceden ödeme aldığım sitelerden ve halen ara sıra para çekiyorum, çoğu zaman kredileri diğer sitelerime referans bulmak için kullanıyorum, bu tabi sizin tercihiniz kazançları nasıl değerlendireceğiniz.. Easyhits4u 15 yıldır hizmet veren ödemelerini yapan kaliteli bir surf sitesidir.

Yeni üyelere 100 kredi bedava
En az ödeme: $3 dolar Bitcoin için 5 dolardır.
Ref komisyon: %10, %20, %30, %40

Üye olmak için tıklayınız

http://www.easy-hits4u.com/?ref=mete32





Bol Kazançlar..

0 comments:

Post a Comment

Teşekkürler