Follow us on Facebook

recent posts

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Saturday, December 29, 2018

Clixsense değişiklikleri

Clixsense değişiklikleri

Uzun yıllardır ödemesini yapan clixsense artık kendini yenilemeye karar vermiş.;) Konumuzda yeni uygulanan Clixsense değişiklikleri ni ele alacağız. Clixsense bundan 1 hafta önce sitede bazı değişikliklerin olacağını bildirmişdi. Bu değişiklikler 17 Temmuz 2017'den itibaren geçerli olacak, yani şu anda uygulandı, zaten clixsenseyi kullananlar bunun farkına varmışlardır. Clixsense değişiklikleri nin en önemlisi artık bir ptc sitesi değil gpt sitesine dönüşmesidir. Üzülmeyin bu demek değildirki siteden para kazanamayacağız. Diğer kazanç yöntemlerine ağırlık veriliyor, anketler ve çeşitli görevler yaparak halen siteden rahaktlıkla para kazanabilirsiniz..

Clixsense değişiklikleri alttaki gibi

  • PTC (yani reklamlar), Clixgrid, 8 level affiliate sistemi, upgrade (premium membership) ve bunlardan gelen komisyonlar geçersiz olacak/kaldırılacak.
  • Artık Clixsense aracılığıyla reklam da verilemeyecek.
  • Mevcut upgsi olanlar için gün sayısına göre ödedikleri ücretler geri iade edilecek.
  • Checklist bonusu tüm üyeler için %16 olacak. (Eskiden sadece premium üyeler içindi)
  • Görev ve tekliflerden gelen "referral" kazancı %20'ye çıkacak. (Eskiden standart üyeler için %5, premium üyeler için %10 idi)
  • Minimum ödeme isteme limiti "tüm üyeler" için 10 dolarda sabitlenecek. (Eskiden standart üyeler 8, premium üyeler 6 dolar kazandıklarında ödeme isteyebiliyorlardı)
  • Site yeni bir ara yüzle karşımızda olacak. (Yeni görünüm, yeni bannerlar vs.)

Clixsense değişiklikleri 

Şimdilik üyelere yansıyan değişiklikler bunlar olacak. Siteyi sadece görev ve teklifleri yapmak için kullanan üyeler açısından, ödeme limitinin ve checklist bonusunun arttırılması haricinde fazla bir değişiklik yok. Ama Clixsense'yi Clixsense yapan sizin, bizim gibi 100'lerce 1000'lerce üyeyi Clixsense'e "kazandıran" reklamcı üyeler için tam bir yıkım oldu. Yani Clixsense'in reklamcı üyeler için hiçbir esprisi kalmadı. Bu değişimler sitenin mevcut ve gelecek üye sayısını, potansiyelini ciddi oranda "düşürecek". Zira sadece görev ve tekliflerden para kazandıran (hatta daha fazlasını) Clixsense gibi ödeme yapan birçok GPT siteleri var. Ayrıca sitenin mevcut çoğunluğunu oluşturan t-2, t-3 ülke kullancıları için yegane para kazanma yolu olan reklamlar artık yok/olmayacak. 

 Her ne kadar aksi iddia edilse de bunların hepsi "Paypal" ödeme yöntemini geri getirmek için yapılmış değişiklikler olup yakın zamanda her ne kadar bizi şimdilik ilgilendirmese de Paypal'ın tekrar ödeme yöntemi olarak aktif olacağını tahmin edersiniz.

Şahsen, Clixsense'in, ben ve benim gibi siteye 1000'lerce üye kazandırmış reklamcı üyeler için hiçbir önemi kalmadı. Daha da komiği milyonlarca üyesi olan bir sistemin/sitenin bize veya reklam vermek isteyen kullanıcılara hiçbir reklam verme seçeneğini sunmaması. Uzatmayacağım, daha çok konuşulur bunlar ama ciddi bir karar verildi ve admin bu kararlarının arkasında duracak gibi gözüküyor. Umarım, ödemeler sorunsuz bir şekilde devam eder. 

 Ayrıca üye olma (sign up) komisyonları tüm üyeler için aynı olup premium üyelikteki değerlerine çekilmiştir. Herkese bol kazançlar dilerim. (Konu herkesin görmesi için bir süre sabit kalacak. Ödeme zaman ve yöntemleri konusu da daha sonra güncellenecektir) Not: Bildiriyi birebir çevirmedim arkadaşlar. Önemli noktalar yukarıda özet halinde var. Atladığım birşey varsa bu konuda alta yazabilirsiniz.




Bol kazançlar dilerim..

0 comments:

Post a Comment

Teşekkürler