Follow us on Facebook

recent posts

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Tuesday, January 1, 2019

Günde 10 reklam izle para kazan

Günde 10 reklam izle para kazan

Arkadaşlar bildiğiniz gibi son zamanların en popüler kazanç yollarından biride günde 10 reklama tıklayarak para kazanmak. Bu makaleyi yazmamın amacı yatırım yapmak isteyen internetten para kazanmak isteyen arkadaşlara bloğumuzdan sizlere doğru ve gerçek ön bilgileri vermektir. Bilindiği gibi günümüzde internetten para kazanmakda artık ciddi bir uğraş haline geliyor. Facebook ve Google’ a baktığımızda dünya’ nin en zengin şirketleri arasında olmayı nasıl başarıyorlar. Bu soruyu kendimize sorarsak cevabın çok basit olduğunu ve içindede internetten kazanç olduğunu söyleyebiliriz.

Ancak sadece 10 reklam izlemek yetiyormu? Elbette yetmiyor. Bu tür kazançlar yaptığımız yatırım sonucu bizlere kazanç sağlıyor. Yatırım yapmadan kazancımız aylık 10 - 20 Doları geçmeyecektir. Gerçek hayattan yola çıkarsak siz gerçek hayatta bir iş kurmaya çalışıyorsunuz, ve 0 sermaye ile $1000 dolarların peşine düşüyorsunuz. Nasıl Gerçek hayatta iş kurarken belli bir sermaye gerekiyorsa internet ortamındada reklam kazançlarınızın olması için belirli bir miktar yatırım yapmanız gerekiyor.

Günde 10 yada 20 reklam izleyerek yaptığınız yatırımlara oranla %10 - %20 - %40 a varan oranlarla kazanç sağlayabilirsiniz. Bu kazançları reklam şirketlerinden yatırım karşılığında kazanıyoruz. Böyle bir kazanç olurmu demeyin google ve facebook a baktığımız zaman bugün dünyanın en zengin şirketleri olmayı nasıl başarıyorlar, tamamen internet reklamcılık dan.!

İnternette son zamanlarda çok rasladığım konuya deyinmek istiyorum, günde 10 reklam izle para kazan gibi aslı olmayan haberler paylaşılmaktadır. İnternetten 10 reklam izleyerek para kazanabilinirmi? hayır arkadaşlar. Para kazanılıyor ama bu şekilde değil. Bazen günde 72 defa para kazan reklamlarınada rastlıyoruz, günde 72 defa para kazanabilirmiyiz kesinlikle hayır, yatırım yapmadan para kazanması çok zor. Ancak ptc sitelerinden buna benzeri kazançlara ulaşabilirsiniz bununda geliri en fazla ayda $5 dolar eder. Bana arkadaşlar yazıyorlar işte şu siteye üye oldum 1 aydan beri para kazanamadım vs.. Unutmayalım ancak siteye yatırım yaptıktan sonra kazanırsınız, yoksa kesinlikle kazanması çok zor bu sitelerden, aylarınızı alır.. Direk ref bulmazsanız veya kiralık refler, premium üyelik ve 1000 lerce ref kiralayıp yatırım yapan çok. Peki bu yatırımlar güvenlimi? Bunu anlamak için yatırım yapmadan önce konusuna bir göz atabilirsiniz.

Çünki insanlara bu konular çok yerde yanlış aktarılıyor, referans vs bulma yolunda olan bazı kişiler o kadar abartıyorlarki sanki hiç bir şey yapmadan hemen zengin olacağını sanıyorlar. Bu yüzden insanlar hayal kırıklığına uğruyorlar. Bazen işte hiç para yatırmadan sadece 10 reklam izleyerek şu kadar kazan vs çoğu kişi buna inanarak giriyor ve sonu hüsranla bitiyor. Sizde bu hatalara düşmemek için kendinize sağlam bir sponsor bulmanız gerekli eglence-cafe.blogspot.com gibi ki gereken yardımı alabilmelisiniz.

Şimdi örneğin Trafficmonsoon a üye oldunuz $0.01 ve $0.02 lik reklamlara tıklayarak diyelim günde $0.10 kazansak 10 günde $1 dolar 1 ayda $3 dolar eder. Sitede bir reklam paketi $50 dolar bu parayı kazanıpda bir paket alsam daha iyi kazansam diyorssanız nerdeyse 1 yıl tıklamanız gerekir 50 dolara ulaşmak için.!!

Şu anda buna benzeri sitelerden mypayıngads sitesi var 6 ay önce paypal sorunları yaşandı ve  sonra düzeldi. Güncellendi: 02.10.2017: Mypayingads artık scam oldu ve ödemelerde sona erdi. Bu siteden de zamanında çok paralar kazandık.  Her bir site elbette zamanı gelince scam olur ödemez. Bazı sitelerde  en az 2 - 3 yıl ödemelerini yapıyorlar.  Son 6 aydır rus oyunlarından iyi paralar kazanıyoruz, yatırım sitelerinden çok daha iyi kazandırıyorlar,. Örneğin goldenfarm ve goldentea 5 yıldır ödemelerine devam ediyorlar. Ne kadar oyun sitesi olarak tanıtılsada yatırım sitelerinden fazla bir farkı yoktur.

Arkadaşlar kısaca yatırım hakkında sizlere doğru bilgileri vermek istiyoruz her şeyin farkında olun ve ona göre yapın yatırımlarınızı. Doğruyu söylerseniz insanlar zaten o riski alarak her şekilde o işe girecektir. Eğer cebinizde paranız yoksa ve günde 10 reklam izleyerek para kazanmak istiyorsanız, şunu unutmayın biraz önce verdiğim örnek gibi aylık ancak $3 - $5 dolar kazanabilirsiniz. Eğer yatırım yapmak istiyorsanız bu işlerden anlayan ve işin içinde olan kişileri, siteleri veya tanıdığınız ve güvendiğiniz yerlerden üye olmanızı tavsiye ederim. Onların fikrini bilgisini aldıktan sonra kendi riskini alabiliyorsan yatırım yapabilirsiniz.

Ayrıca "yatırım yapmadan önce" konusunuda bir göz atmanız faydalı olacaktır. Daha fazla bilgi için yorum yazabilirsiniz veya iletişimden bizlerle bağlantıya geçebilir ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

0 comments:

Post a Comment

Teşekkürler