Follow us on Facebook

recent posts

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Tuesday, January 1, 2019

Yatırım yapmadan önce

Yatırım yapmadan önce

Yatırım yapmak isteyenlerin yatırım yapmadan önce mutlaka bilmesi gereken bir kaç önemli konudan bahsedeceğim. İnternet üzerinden yapılan yatırımların riski hakkında, bu sitelere yapılan yatırımlar risklimidir? Kısaca evet elbette risklidir.! Bildiğiniz gibi önceden bilhassa paypal yatırım sitelerine ağırlık veriyorduk ama zaman değişiyor, çoğu siteler bir müddet sonra paypal sorunu yaşamakta, şimdi Türkiye,den paypal da kaldırıldı. Kısaca paypal sorunları yüzünden bizde ağırlığı bitcoine vermeye karar verdik, maksadımız netten para kazanmak ve sizlere öncülük etmek. Bizi takip edenler zaten bizimle beraber kazanıyor, elbette içlerinde kapanan scam siteler de oluyor. Bu olay zaten her zaman olmakta internette, yatırımcılarda zaten bunun farkındalardırlar. Açıkça yazıyorum tekrar yatırım yapmadan önce buna kara verin, yatırımlar risklimidir evet risklidir, bu riske katlanmak istemiyorsanız yatırım yapmayın!!

Bize bazen gelen mesajların bazılarında işte size güvendik yatırım yaptık şimdi site kapandı paralar gitti gibilerinden. Arkadaşım ağlayacaksan yatırım yapma, canını acıtacaksa yatırım yapma, her zaman bahsettiğim gibi kendinize zarar verecek yatırımları yapmayın ve sonunda hüsran olmayın! Veya önce bu konuyu okuyun işin gerçeğini öğrenin ondan sonra yapın yatırımınızı, daha bilinçli olur sonunda şoka uğramazsınız.

Neden derseniz piyasada bulunan çoğu yatırım siteleri zaten scam üzerine kurulmuştur, yani bir gün siteyi kapatıp gideceklerdir bundan şüpheniz olmasın. Bu ptc olsun, yatırım siteleri, oyun siteleri, bitcoin siteleri vb siteler her zaman scam olurlar. Ama bazıları uzun yıllar dayanıyor, bazılarından kara giriyorsun ardından site kapanıyor, bazende yatırım yaptığın parayı bile çıkaramazsınız, kısaca zarar edersiniz.. Çoğu zaman sitelerin ne kadar dayanacağını kestirmesi zor,! Bu yüzden yatırımlarımızıda buna göre yapalım.

Piyasadaki farfm oyunlarına,da bir göz atarsak, bütün çiftlik oyunları aslında hepside birer yatırım siteleridir, adı ne kadar oyun kategorinde olsada aslında yatırım siteleridir. Oyun müşteri çekmek için sadece bir maskedir, ama gerçeği maskenin altındaki yatırım oyunudur.! Bazen inek alıp süt satarsın, bazen ağaç ekip odun satarsın, bazende meyva sebze gibi şeyler üreterek kazanırsın . Adı ne olursa olsun mantık aynı mantık birşeyler alıp besleyip ürünleri satıyoruz.

Çok kişi bilmek istiyor bu site ne kadar dayanır, bu site güvenilirmi, yatırım yapabilirmiyim vs bunların hepsinin cevabını verdim sanırım, yatırım yapmadan önce detayları bilmenizde büyük fayda var, hepinize bol kazançlar dilerim..

0 comments:

Post a Comment

Teşekkürler