Follow us on Facebook

recent posts

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Thursday, January 17, 2019

Honey-Farm oyna kazan

Honey-Farm oyna kazan

Honey-Farm oyna kazan Başlangıç hediye 50 Ruble ayrıca surf yaparak, yarışma ve günlük bonuslardan yatırımsız kazanabilirsiniz.. Honey-Farm 4 ay önce başladı ve kolay kazandıran oyunlardan yatırımlı veya yatırımsız kazanç elde edbilirsiniz.. Kolay para kazanabileceğiniz basit browser oyunlarından. Siteden kazanmak için arı satın alıyoruz ve ömür boyu kazanıyoruz. Balları toplayıp satıyoruz ardından balları coine, coinleride paraya çevirip çekiyoruz.


Honey-Farm oyna kazan. Evet honey-farmdan kazanması kolay, biraz yatırım yapıp deneyebilirsiniz. Yatırım yapmadanda kazanabileceğiniz oyunlardan. Siteye üye olduktan sonra BUYING BEES yazan yerden size verilen 50 rublere 2. level arı alarak kazanmaya başlamış olursunuz. Burada satın aldığımız arıların ballarını topluyoruz ve ardından satıp parasını çekiyoruz.

MY APIARY yazan yerden üretilen balları toplarsınız. ORDER PAYMENT yazan hesabınıza yatar, bu hesabtaki paraları çekebilirsiniz. Ürün alabilmek için FOR PURCHASES yazan hesabınızda paranız olması gerekli. Yoksa veya yetersizse EXCHANGER yazan yerden para aktarabilirsiniz en az 1000 coin. BUYING BEES buradan arılarınızı satın alabilirsiniz, aldığımız arılar gücüne göre üretim yapıyorlar pahalı arılar elbette daha iyi gelir getiriyor.

Para çekmek için ORDER PAYMENT yazan yere tıklıyoruz ve üstteki seçenekler gelir. Burada örneğin payeeri seçiyorsunuz ve üstteki boşluğa payeer adresinizi yazıyorsunuz ve payment password yazan yere önceden seçtiğiniz şifrenizi yazarak order payment,e tıklıyoruz aradan 2 dakika sonra size mail gelir paranız payeer hesabınıza yatmıştır diye.

Site ödemeleri anında yapıyor çektiğim en son 10 ödeme









HONEY-FARM KISACA

Başlangıç: 15.09.2018
Başlangıç hediye 50 Ruble
Puan sistemi yok!!
En az ödeme: 5 ruble
Ödemeler: Payeer, Qiwi, Yandex






Üye olmak için tıklayınız
https://honey-farm.org/?i=22711

Bol Şanslar Bol Kazançlar..

0 comments:

Post a Comment

Teşekkürler