Follow us on Facebook

recent posts

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Monday, July 30, 2018

Golden-Tea Oyna Kazan




Golden-Tea Oyna Kazan

Golden-tea oyna kazan oyunları arasında beklenen yerini almıştır, legit bir site, bildiğiniz kolay browser oyunlarından.Site tam 2.5 yıldır kazandırıyor, bu yüzden legit siteler kategorisine girmeye hak kazanıyor.:) Golden-tea oyna kazan sistem eski ve uzun zamandır sağlıklı çalışan bir sistem ödemelerini saniyesinde yapıyor..

Siteden para kazanmak için çay yetiştiriyoruz en basit oyun türlerinden para kazanma oyunu diyebiliriz.:) Buna benzeri siteler bildiğiniz gibi rus oyunları, ama bu bizim para kazanmamızı engellemiyor. Aldığınız her çay size otomatik toplanarak yaprak şeklinde geliyor. Oyun fazla zamanınızı almıyor, ara sıra siteye girip biriken çayları toplayarak kazanıyoruz, tabi kazançların hepsi direk çekime gitmiyor. Yarısı tekrar yatırıma yarışı,da çekime gidiyor.

Sign up bonus, her yeni üyeye 10000 coins hediye verilmektedir. Bunun karşılığı yaklaşık 2 dolar değerinde. Aldığınız paket 3 ay sonra kendisini amorti ediyor. Örneğin küçük çay satte 100 yaprak = 1 coin ediyor. Çayların herhangi bir bitiş süresi yok, ömür boyu kazanç elde edeceksiniz, site ödediği müddetçe..

Oyuna ilk başladığınızda yatırım yapmazsanız en sağdaki ağaçtan 1 tane alabilir ve saatte 100 yaprak kazanabilirsiniz. Solda bulunan bakiyeniz yani whitdraw yapıp paranızı oyunun belirlediği bazı yöntemlerle alabilirsiniz ben şuanda payeer kullanıyorum isterseniz ona benzer sistemleride kullanabilirsiniz. Mesela paranızı Bitcoin olarak da çekebilirsiniz.Bakiyenize göre çekebileceğiniz bitcoin miktarını oyun kendisi hesaplamakta.
100 Gold 1 Ruble ediyor.
Siteden aldığımız ödemeler alttaki gibi devam ediyor, ödemeler güncel olarak yayınlanıyor.




Ödemeler: Payeer, Bitcoin, Perfectmoney, YandexMoney, WebMoney, Qiwi
Siteye deposit için kredi kartı ile ödeme eklenmiştir.
  • Golden-tea
  • Baslangıç tarihi 18.02.2015
  • Kayıt için 10 rubler hediye
  • Referans komisyonları 5 level %18, %7, %5, %5, %5
  • Günlük daily bonus
Üye olmak için tıklayınız
https://golden-tea.com/?ref=328085

Keyifli Kazançlar..


0 comments:

Post a Comment

Teşekkürler