Follow us on Facebook

recent posts

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Monday, July 30, 2018

Topbirds Oyun Oyna Para Kazan



Topbirds Oyun Oyna Para Kazan

Topbirds Oyun oynayarak para kazanabileceğiniz kolay browser oyunlarından, oyundan kazanmak için sitedeki kuşlardan birini alıp günlük yumurta toplayarak kazanıyoruz, alttaki resimdeki gibi. Yeni kayıt olanlara hoşgeldin hediyesi olarak 1000 coins hediye, ilk kuşunuzu satın alarak kazanmaya başlayabilirsiniz. Ardından sitede surf yaparak yani reklamları izleyerek günlük hediyeleri açarak daha fazlasını kazanabilirsiniz. Topbirds oyun oyna para kazan oyunları arasında ilk besde yer alan ve ödemelerini düzenli yapan sitelerden. Siteyi 2 aydır kullanıyoruz ve güncel ödemeæler arşında ödemeleri takip edebilirsiniz.

Büy a birds buradan kuşları satın alıyoruz. Storehouse eggs yazan yerden günlük yumurtaları topluyoruz. SurfingSites, den bannerlere tıklayarak kazanabilirsiniz. Chat Project burada başkalarıyla chat yapabilirsiniz. My Referrals Referanslinkiniz ve bannerleriniz burada. Bonus burasıda günlük hediye veren yer 3 cseit hediye paketleri var, 6 saatlik, 12 satlık ve24 saatlik bonus paketlerini kullanarak kazancınızı artırabilirsiniz. Wheel of Fortuna çarkı felek gibi bir şey ama bu kutuyu çevirebilmeniz için önce puan satın almanız gerek, yani çevirmesi ücretli. Lottery burasıda bir şans oyunu lottery bileti alarakşansınızı deneyebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi buna benzeri para kazandıran oyun siteleri ne kadar oyun sitesi olarak tanınsada aslında yatırım sitesinden hiç bir farkı yoktur aynı mantığa sahip. Farkı oyun siteleri diğer yatırım sitelerine rağmen çok daha uzun süre dayanıklı oluyorlar. Piyasada artık buna benzeri oyunlar durmadan çoğalmaktadır, tabiki buna denk sahteleride çoğalmaktadır. Sitemizde her gün ödemeleri yapan siteler mevcuttur ve sürekli ödeyen oyun siteleri eklenmektedir.
Daily bonuslar alttaki gibi günde 3 çeşit bonus var, 24 saatte bir, 12 satte bir, 6 saatte bir olarak. Günlük bonusu alabilmek için resimdeki bannere bir defa tıklamanız gerekir ardından Get a Bonus yazan yere tıklamanız gerekir.

Siteye para yatırmak için Fill up balance yazan yere tıklamanız gerek, ardından alttaki sayfa gelir. İlk deposite + %10 bedava eklenir, ödemeleri biz payeerden yapıyoruz.

Siteden para çekmek için alttaki seçeneklerden birini kullanabilirsiniz. 

TopBirds Kısaca
Başlangıç tarihi 15.05.2017
Kayıt için 1000 Coins hediye - 10 rubler üyelik bonusu
İlk yatırım %25 deposit bonusu
Referans komisyonları: %5, %4, %3, %2, %1
Kazançlar %30 yatırım %70 çekebilirsiniz
Günlük daily bonus, lottery ve surf
Üye olmak için tıklayın
https://topbirds.ru/?i=1579

Bol kazançlar..


0 comments:

Post a Comment

Teşekkürler