Follow us on Facebook

recent posts

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Monday, July 30, 2018

Train-Game ruble kazanma oyunu

Bu site scam olmuştur artık ödeme yapmaz.!

Train-Game ruble kazanma oyunu

Train-Game ruble kazanma oyunu site 03.06.2018 de açıldı fena değil iyi kazandırıyor. Ben $50 dolar yatırım ile başladım. Train-Game yeni kazanç oyunu adı üstünde kazanmak için oynuyoruz. Nasıl kazanıyoruz? Kazanmanın iki yolu var yatırımlı veya yatırımsız, iki yoldanda kazanabilirsiniz. Bu oyunlar bildiğiniz gibi yatırım oyunlarıdır, aslında siteye para yatırarak günlük/aylık gelir sağlıyoruz. Bir kaç ay içinde ana parayı çıkarıyoruz ve bundan sonra site ödediği müddetçe kar edersiniz. Gelirleriniz % 20 ile % 40 arası aldığınız vagonlara göre değişir. Train-Game ruble kazanma oyunu ama sitede dolarda kullanabilirsiniz.

Yatırım yaparak kazanmak:
Bu siteye ruble veya dolar yükleyebilirsiniz, dolar eklerseniz siteye dolar yazan treni alırsınız ve kazançlarınız dolar olarak geliyor. Yatırım için ilk önce payeer hesabınızdan siteye denge ekle yazan yerden para yatırmanız gerekir.  Ardından Tren satın almak, üretilen ürünleri toplamak, Ürünleri satmak ve ardından paramızı çekmek.. Alttaki resimdeki gibi araba al yazan yerden tren satın alıyoruz, cobrat yazan yerden kazançları topluyoruz. Burada 2 çeşit tren var resimdeki RUB yazan yerden ruble ile satın alıyoruz, onun altında ABD Doları yazan yerden de dolar olarak tren satın alabilirsiniz. Treni aldıktan sonra alacağımız diğer trenler artık vagon oluyor, yani 1 tren alınıyor gerisine istediğiniz kadar vagon ekleyerek kazanıyoruz. Bu sitede level yükseltmek yok onun yerine vagonlar var.

Yatırım yapmadan kazanmak
Yatırım yapmadan sitedeki ücretsiz yöntemlerden kazanabilirsiniz. Sörf siteleri yazan yerdeki reklamlara tıklayarak kazanabilirsiniz. Ayrıca size verilen ücretsiz tren,den her gün gelir elde edeceksiniz, bu gelirleri toplayıp ve sörf yaptığınız sitelerden gelen paralarla beraber hesabınızda 10 rubler olduğunda yeni bir tren alarak kazançlarınızı yükseltebilirsiniz.. Her gün günlük bonusu unutmayın her 24 saatte bir bedava bonus alıyorsunuz. Ekstradan kazanmak için bunların yani sıra altta bahsettiğim Mini oyunlar ve görevler bölümü var. Kendinize referans edinerek referanlardanda %10 komisyon kazanabilirsiniz. Para değişimi yazan yerden değiş tokuş yaparak daha çabuk tren alabilirsiniz.

Para kazandıran oyunların çoğunda olduğu gibi üstte gördüğünüz ücretsiz reklamlar izleme yeri, buradaki reklamlara tıklayarak ücretsiz kazanabilirsiniz. Sitesi ekle yazan yerdenreklam verebilirsiniz, Benim siteler yazan yerden reklamlarınızı yönetebilirsiniz.
Mini oyunlar yazan yerde alttaki goduğunuz gibi 7 çeşit oyun bulunmakta. Ben fazla uğraşmıyorum, bu oyunların çoğundakaybediyorsunuz, bu yüzden kazandımız paralarıda burada şansa bırakıpda kaybetmeyelim.:) Şansınızı denemek istiyorsanızseçenekler altta.

Görevler yazan yerde 3 çeşit ekstradan kazanma imkanı var. 1. VK Rusyanın facebook sayfası diyebiliriz burada konuyu paylaşırasanız 100 gümüş hediye veriliyor. 2. Train-game tanıtım vidyosu yaprsanız 5000 gümüş. 3.MMGP forumuna üye olup ödemeyi gösterilen adreste yayınladığınızda 5000 gümüş gelir ve her 7 günde bir bu bonusu alabilirsiniz, her 7 günde 5000 kazanmak için sadece bu forumda ödemenizi yayınlayacaksınız.

Yatırım Yapmadan Önce!!
Yatırım yaparak kazanmak bildiğimiz gibi hem karlı hemde daha kolay, kolay olmayan bu oyunların risk içermesidir.! Her yatırım yaptığınız siteye aslında riske girmiş olursunuz.! Neden çünkü hangi site olursa olsun %100 garanti değildir, nekadar zaman ödeme yapacağını aslında hiç kimse bilmez.!! İşin gerçeği budur, arkadaşlar açık açık yazıyorum sonra yanlış anlaşılma olmasın. Yatırımlarınızı buna göre yapın yanı riski göze alarak. Yok ben riske girmek istemiyorum diyorsan o zaman üstteki yatırımsız kazancı seçeceksiniz.

Train-Game Kısaca
Projenin başlangıcı: 03.06.2018
Kazançlar: % 20 ile % 40 arası
Üyelik hediyesi: 10 ruble = Tren
Referans komisyon: %10
En az ödeme: 1 rub.
Ödemeler: Anında
En az yatırım: 10 rub.
Ödemeler: Payeer, Advcash, Yandex money

train-game ödeme kanitli

Üye olmak için tıklayınız

https://train-game.biz/u=NewGame2

Train-Game konusuna eklemek istediğiniz veya sormak istediğiniz herşeyi konu altına yazabilirsiniz.

Bol Kazançlar Dilerim..

0 comments:

Post a Comment

Teşekkürler