Follow us on Facebook

recent posts

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Wednesday, May 13, 2020

Golden-farm Ödeme Kanıtları


Golden-farm Ödeme Kanıtları


Golden-farm Ödeme kanıtları güncel devam ediyor, 9 yıldır site ayakta ve halen ödemeye devam etmektedir. Yeni üyelere Green bird (Yeşil kuş) + 300 silver hediye veriliyor, başlangıç için hiçde fena değil. Ama şimdi gelelim aslında bu siteden nasıl iyi para kazanılır.? Kısaca Siteye yatırım yaparak ve siteye bolca referans edinerek bu siteden sürekli para çekebilirsiniz, pasif gelir gibi.:)

SON YILLARIN EN IYI KAZANDIRAN OYUNU

Sürekli golden-farm ödeme kanıtları almanın yolları var.! Ben bu siteye uzun süredir hiç yatırım yapmadım ve yıllardır durmadan para çekimi yapıyorum.! Nedenmi ! Golden-farm sitesine zamanında siteye bolca referanslar edindim son 2 - 3 yıldır devamlı referans gelirleri geldiği için puan sisteminin bir etkisi kalmıyor ve sürekli para çekebiliyorsun..

Evet sitede puan sistemi var, ama ödeme kanıtlarında gördüğünüz gibi bu bizim kazanmamızı engellemiyor, ufak bir strateji değiştirmesiyle işi çözüyoruz. Bu siteden iyi kazanmak için ya bu yolu seçeceksiniz yada yatırım yapmayacaksınız o zaman yarı yolda kalırsınız, yani para kazanamazsınız.

Örneğin 100 dolar yatırdınız muhtemelen 100 dolarınızı çektikten sonra fazla kar bırakmaz (10 - 20 USD). Bir daha para çekeceğinizde puan sistemi sizin para çekemeyeceğinizi bildirir ve daha fazla puana ihtiyanız olduğunuda bildirir.

Tablo böyle bu sitede normal yatırım ile fazla para kazanamazsınız, onlar 5 yıl önceydi.!


Golden-farmdan nasıl kazanacağız! 
Sitede 3 yıl önce puan sistemi uygulandı, bu yüzden artık kazanma şeklide değişti diyebiliriz. Golden-farmdan şu anda iyi kazanmak için zamana uygun yatırım yapmanız gerekli diyelim.:) Şimdi bunu nasıl yaparız! Aslında çok kolay, kendinize bolca referans edinerek.. Zamanında 3000 - 4000 referansım vardı ama şimdi çoğu çalışmıyor, çalışanlar yetiyor durmadan ara sıra komisyon geliyor. Yani refiniz yatırım yaptığında site sizede payını veriyor, cash point olarak ve böylece para çekme limitiniz yükseliyor. 

Örnek $100 dolarlık bir yatırım yapacaksanız $100 dolarlık da referanslara yatırım yapmanız gerekir,!! yani çeşitli yerlerde reklam vererek bolca referans edinmeye çalışacaksınız yukarda bahsettiğim gibi sonra bu referanslar sizin işinizi kolaylaştıracak. Halen fırsat oldukça ara sıra bu sitenin reklamlarını yapıyorum, yeni refler bularak kazancımın devam etmesi için..





Golden-Farm hakkında soru veya sorunlarınızı alta bir yorum atarak bildirebilirsiniz.

Hepinize bol kazançlar..

0 comments:

Post a Comment

Teşekkürler