Follow us on Facebook

recent posts

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Tuesday, September 16, 2014

Dünyanın en çok oynanan oyunu

Dünyanın en çok 
oynanan oyunu

League of Legends; tempolu, rekabete
dayalı, strateji oyunlarının heyecanını
rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir
araya getiren, tamamen ücretsiz ve çevrim içi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş
mücadele eder. League of Legends, seslendirmesinden metinlere kadar Türkçe olan yapısı ile beraber sürekli çeşitlenen şampiyonlarının sayısı, sık sık güncellenen içeriği ve ödüllü turnuva ortamıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun sıkılmadan çok uzun süre oynayabileceği bir oyundur.

Her ay ortalama 32 milyon oyuncu League of Legends oynuyor ve günlük aktif oyuncu sayısı 12 milyon. Dünya çapında League of Legends’ın oynanma saati ise aylık 1 milyar saatten daha fazla. Riot Games  oyunun dünya çapındaki oynanma oranlarını açıkladı

League of Legends’a kayıt olan oyuncu sayısı 70 milyona ulaştı Riot Games, tüm dünya çapında oyun platformları, haber siteleri, medya ve video paylaşım siteleri kaynak alınarak araştırma yaptı, sonu.: League of Legends, dünyanın en çok oynanan online PC oyunu. DFC Intelligence ve XFire'in verileri de bu sonucu doğruluyor.

145 ülkeden milyonlarca oyuncu, çok oyunculu online savaş arenası oyunu  League of Legends’ı her gün oynuyor. Hatta kimisi milyon dolarlık ödül havuzundan büyük miktarlarda ödül kazanabilmek için rekabetin yüksek olduğu turnuvalara kendini adayacak kadar da yetenek sahibi..

0 comments:

Post a Comment

Teşekkürler