Follow us on Facebook

recent posts

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Saturday, December 26, 2020

Coinpayu ile bitcoin kazan

Coinpayu ile bitcoin kazan 

CoinPayU ocak 2019. da hizmete giren bitcoin kazanç ve reklam platformu. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bu siteyi kesinlikle tavsiye ederim. Şimdiye kadar hiç bir defa ödeme sorunu yaşamadım.! Ödemeniz her zaman 1-2 gün içinde geliyor ve ödeme seçenekleri bol. Sitede kazanç çeşitleride bol kullanan arkadaşlar bilirler.:)

Site Hakkında Genel Bilgi: Site klasik reklam izle kazan şeklinde. adbtc.top sitesiyle aynı mantıkla işliyor. Sadece temaları farklı, sitenin çok hoş bir teması var. Reklamlar "surf ads" ve "active windows ads" olmak üzere ikiye ayrılıyor. Surf reklamlarında sekmede kalıp izleme zorunluluğu yok. Active windows reklamları ise sekmeden ayrılmayıp izlememiz gerekiyor. Adbtc.top ile uğraşırken yanında alternatif kazanç sağlayacak güzel bir site.

Şimdi gelelim bu siteden nasıl kazanıyoruz yani standart olarak ve hiç yatırım yapmadan. İlk olarak bildiğiniz gibi reklamlara tıklamak olacak. Soldaki View Ads yazan yere tıkladığınızda 3 seçenek gelir, bunların hepside ptc reklamları. 

Her gün 25'ten fazla reklam var. Gün boyunca yeni reklamlar görünür! Reklam süresine göre kazanılan şatoshi miktarı değişmektedir.

Video Ads burada her gün 3 - 5 vidyo çıkıyor bunlarıda izleyerek kazanıyoruz. 

Offers bölümü var burası aslında en kazançlı yerlerden biri, burada task ve offers olarak bilinen anketler var. 

Anket kazançları çok yüksek bu sitede, kazançlarımız satoshi olarak geliyor. Anket işlerinde başarılıysanız bu sitede iyi paralar yapabilirsiniz. 

Affiliate buradan kendinize referans bularak kazançlarınızı artırabilirsiniz. referrals yazan yerden refelerinizi görürsünüz. 

Promo Materials den reklam için kullanabileceğiniz bannerle burada.

Market burada refleri alıp satabiliyoruz, sadece bu işi yaparak kazananlar var takip edilirse güzel kazançlar oluyor.


Sağ üstteki buy referrals from system yazan yere tıkladığınızda site içinden direk referans alabilirsiniz. Önceden 5 referans 25.000 satoshiye alınıyordu, şimdi bitcoin yükselince haliyle referans satın alma fiatlarıda buna denk düşüyor.Sistemde 6 çesit referans paketleri bulunmaktadir. Şimdi 5 referans 20.000 satoshiya alabiliyoruz.

Kendi referanslarinizida satabilirsiniz, üye olduktan 7 gün sonra. Kazançlar referansınızın aktifliğine bağlı, iyi çalışıyorsa 20.000 - 50.000 satoshi arası satılıyor. Her bir referansınız 7 gün sonra satabiliyorsunuz. Referansın üstüne tıkladığınızda zaten gösteriyor referansın bütün özelliklerini. Kısaca bir kaç çalışan ref bulabilirseniz iyi gelir imkanınız olabilir.

Diğer bir kazanç yoluda ref kasarak toplam 500 dolarlık ödülden faydalanabilirsiniz. Coinpayu sitesinde her 14 günde $600 dolarlık referans yarışması var bu devamlı böyle gidiyor şu anda 18. refferans yarışması devam ediyor..

Bunların hepsini standart olarak kazanabiliyoruz, hiç yatırım yapmadan btc kazanmak istiyotrsanız biraz da zamanınız varsa bitcoin kazanmak için şahane bir site. Kesinlikle güvenilir bir site aldığım ödemelerde gördüğünüz gibi. Kolayca veya ucuz yoldan referans bulabiliseniz bu sitede çok karlı çıkacaksınız demektir. Referanslarınızı $1 - $5 arası satabiliyorsunuz.Bazen reflerinizden biri bir offers yapıyor veya siteye biraz yatırım yapıyor reklam vermek için, bu refin değeri birden 30.000 - 50.000 satoshiye çıkıyor.!

Ödemeler altta gördüğünüz gibi en son çektiğim $89 dolar. Ödeme çekeceğiniz zaman withdraw,a tıklıyoruz ve 6 seçenek  geliyor. Ben bitcoin yerine dolar olarak çektiğim için benim ödemeler payeerden. Ama siz hangisini isterseniz kullanabilirsiniz. Sistem bitcoinin şu anki değerine göre bitcoininizi dolara veya litecoine çevirerek ödüyor.

ÖDEME KANITLARI


ÖDEME SEÇENEKLERİ

Referans Komisyonları: %10 Standart Olarak

Ödeme Metodları: Bitcoin, Payeer, DOGE, Ethereum veya Litecoin

En az Ödeme: 3000 satoshi.

Üye olmak için tıklayınız

https://coinpayu.com/lp2/metin1

Bol Kazançlar...

NOT: Bu siteyi kesinlikle tavsiye ediyorum şahane bitcoin kazanç sitesi, adbtc sitesinden çok daha iyi ve kazançlı bir site. Yatırımsız bitcoin kazanmak için bir cok yöntem bulunmaktadır. Ayrıca herhangi bir siteye ref bulmak istiyorsanız bu sitede reklam vermenizi tavsiye ederim deneyince anlayacaksınız. Sitede 1.000.000 dan fazla kullanıcı var. CoinPayU Ocak 2019'dan beri ödeme yapıyor! Ücretsiz bitcoin kazanmak için en güvenilir sitelerden.

0 comments:

Post a Comment

Teşekkürler