Follow us on Facebook

recent posts

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Saturday, September 1, 2018

Lotofun yeni ödeme ve kuralları

LotoFun yeni ödeme ve kuralları

Site 4 gündür ödemeleri durdurdu çünki çok kişi sahte payeer hesabı olduğunu için ödemeler bir müddet durdurulmuştu. Şimdi yeni kurallara göre ödeme almamız 3 gün sürüyor, ben ödeme istedim ve 3 günde geldi. Bundan sonra ödeme istediğinizde alttaki sayfa gelir, burada zaten bildiriyor ödemenin gelmesi 3 gün sürüyor. Mail adresinizi yazdıktan
sonra DEVAM yazan yerden gönderiyoruz.












Ardından hemen size alttaki bildiri gelir hesabınız onaylanmıştır diye, hepsi bu bundan sonra emaile falan gerek yok sadece direk ödemeleri çekiyoruz ve 3 gün sonra geliyor. Dikkat ederseniz hesabımda 32.75 rubler var bu parayı çekeceğim.














Ödemeyi ayın 29 unda istedik ve su anda beklemede admin kontrolünden geçiyor. Alttaki gibi listeye girdi şimdi 3 gün sonra ödenmesi gerek çünki benim payeer hesabım fake değil.:)








Ödemeyi istedikten sonra üstteki gibi çekmek istediğiniz tutar kırmızı olarak üstte gösteriliyor ve paranız geldiğinde kayboluyor.








Evet arkadaşlar site scam değil ve ödemelerine devam ediyor, sadece sitede hile yoluyla bazıları para koparmak istiyor bunları önlemek için yapılan bir uygulamadır. Uygulamayı üstte NEWS yazan yerde görebilirsiniz.

Lotofun ödeme kanıtı 31.68 RUB 01.09.2018















Bol Kazançlar Dilerim..

0 comments:

Post a Comment

Teşekkürler